Hvalpe

Kvik fødte sit andet kuld hvalpe den 29. december 2011. Faren er Tam vores nyeste import fra Wales

Man kan følge med i hvalpenes opvækst hvis man vælger hvalpeblog i menuen.

Begge forældre er både supergode arbejdshunde og konkurrencehunde. De er utrolig samarbejdsvillige og styrbare.
De har også begge to et enestående temperament.

Jeg ved faktisk ikke hvordan jeg skal beskrive dette så jeg yder dem begge fuld retfædighed - men de er fantastisk sociale, børnevenlige og imødekommende, enestående i forbindelse med andre hunde - kort sagt så bør de opleveres.

Afstamningsmæssigt ligger en del af verdens bedste hyrdehunde i deres linier.
Vi er meget bevidste om hvilken type hund vi bedst kan lide at arbejde med og dette forsøger vi at videreføre i vores avl.

Vi ønsker lethåndterlige hunde, der er samarbejdsvillige og lydhøre men som samtidig kan arbejde selvstændigt på en fornuftig måde.

Vi lavede denne kombination sidste år også og har fået utrolig gode tilbagemeldinger på disse hvalpe.

Disse hvalpe er 4. generation af vores egen avl - hvilket vil sige, at når vi fortæller om hvad disse linier indeholder så er det ikke bare en gang salgssnak, men faktisk et udtryk for mange års erfaring med forældre, bedsteforældre og oldeforældre, som vi har arbejdet med.

Der er mange af vores afkom der er solgt som sportshunde og som familiehunde.

Køber man en hvalp der skal bruges som hyrdehund yder vi en ombytningsgaranti hvis det helt mod forventning skulle vise sig at hunde slet ikke tænder på får.

Prisen for disse hvalpe er 8.000,- incl moms.

Hvalpene bliver født og vokser op indenfor og bliver naturligvis socialiseret af både børn og voksne, ligesom de oplever alle ting, der sker i et normalt hus.

De bliver passet med ormekur og øjenspejlet og dyrlægeundersøgt inden de forlader os.

De er chipmærket og registreret i både DKK og ISDS.

Interesserede kan henvende sig på telefon 40 59 08 43, vi står altid til rådighed for en god snak ligesom man naturligvis er velkomne til at komme og se forældredyrene arbejde.