Spis mere lam.

Jamen lam smager da af uld?
Sikke noget vrøvl. Gamle seje får smager måske af uld.

Vores lam har græsset med deres mødre hele sommeren. Vi har ikke noget hastværk med at få lammene fedet færdig i en fart - godt lammekød tager den tid, godt lammekød nu engang tager.

Vores lam er ikke for fede, når de bliver sendt til slagteren - i øvrigt bliver de også transporteret til slagteren af os. Det er en kendt sag, at stress forplanter sig til kødet, og det kan smages - derfor leverer vi ikke stressede dyr til slagtning.

 

Det eneste man kan bruge fra et lam er køllen?
Sikke noget vrøvl. Der er næsten intet på et lam, man ikke kan bruge.

Men hvis du mangler ideér til, hvordan du kan tilberede lammekødet, så kan du få en gratis opskriftsamling, når du køber dit lam hos os.

Vi er naturligvis også behjælpelige med råd, om hvordan du skal vælge at få dit lam skåret ud.

 

Lammekød er alt for dyrt?
Sikke noget vrøvl. Kvalitet behøver ikke koste en herregård.

Vi tager 40 kr pr kilo plus slagtning for et lam. Hvis lammet vejer fx. 23 kilo og bliver slagtet i Gelsted, vil den samlede pris være 1260 kr.

Det giver en samlet kilopris på 55 kr.

Sammenlign denne pris med et kilo oksekød eller svinekød i en dagligvarebutik.

Dette kød kommer ofte fra udlandet, hvor det nødvendigvis må være blevet frosset ned under transport for derefter at blive tøet op og skåret ud.

Eller tænk på hvad du egentlig ved om de forhold, dyrene har levet under. Eller hvilken medicin og/eller vækstfremmende midler dyrene har fået i deres liv. Kort sagt hvad ved du egentlig om det kød du køber og spiser?

Og husk så på, at hvis du køber lammekød hos os, kan du være fuldstændig sikker på følgende:

  • Det er 100% friskslagtet kød - det har ikke været frosset og tøet op igen.

  • Dyrene har ikke på noget tidspunkt i deres liv lidt nogen former for overlast - hverken på stald eller under transport

  • Du kan altid når som helst komme og besøge os og med dine egne øjne se, hvordan dyrene bliver behandlet

  • Dyrene har gået på græs hele sommeren - hvis de har været sat på stald for at blive fedet færdigt, har de gået i god dybstrøelse og har haft god plads.